Profiteer nu direct van onze MEGA PAKKETKORTING!
Youtape
Monnetsingel 21,
6716RA, Ede GLD.

Email: info@youtape.nl
Tel: 06 2125 31 94
IBAN: NL39RABO0141336889

Erik Libosan start You Tape Europe – Ontwikkeling hoge kwaliteit Kinesiotape
EDE – In Nederland is sinds januari de firma You Tape Europe gevestigd en wel in Ede. Eigenaar is Erik Libosan. You Tape Europe heeft zich ten doel gesteld om het gebruik van Kinesiotape een nieuwe dimensie te geven. ,,Na een ontwikkelproces van bijna twee jaar, kunnen we nu spreken van een stabiel en kwalitatief hoogwaardig product”, aldus Libosan.

De volgende stap was het uitzetten van pilots in de markt. Enerzijds om de behoefte in de markt te peilen en anderzijds om de gebruikswaarde te testen zijn fysiotherapeuten, (sport)artsen, medical trainers en sportmasseurs/verzorgers gevraagd de tape te testen in een real-live omgeving. ,,De resultaten worden door deze pilot-gebruikers zelfs méér dan goed genoemd.”

Erik Libosan is de drijvende kracht achter al deze acties. Na het volgen van trainingen in Duitsland, is hij op de markt op zoek gegaan naar de juiste tape, die alle kwaliteiten in zich had. Het was niet eenvoudig om deze tape te vinden. De tape die aan alle gebruiksvoorwaarden voldeed had ook een navenante prijs. Uit nood geboren is hij zelf een ontwikkelproces begonnen om een betaalbare tape te krijgen met hoge kwaliteit.

Meer weten? Lees hier alles over onze oprichten »

Vragen? Neem contact met ons op!

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

De beste kwaliteit kinesiotape tegen de scherpste prijs! BESTEL DIRECT